•Δοσολογία σε συνεχή ροή καθώς προχωρά η ταινία.
•Χειροκίνητη ρύθμιση του ύψους της κεφαλής δοσολογίας, που κατεβαίνει αυτόματα για κάθε δόση.
•Ρυθμιζόμενες ταχύτητες ταινίας μέσω οθόνης.
•Ο έλεγχος της δοσολογίας διαχειρίζεται μέσω ενός συστήματος σερβοκινητήρα που προσφέρει στη μηχανή μεγαλύτερη ταχύτητα, ομαλότητα και ακρίβεια για εργασία με μια ευρεία ποικιλία πυκνοτήτων.
•Χάρη στον σερβοκινητήρα, ο χρήστης μπορεί να ελέγχει την ποσότητα των δόσεων ηλεκτρονικά καθώς και τις ταχύτητες φόρτωσης και/ή εκφόρτωσης.
•Κίνηση κατά της διαρροής με αναρρόφηση του προϊόντος.
•Όλα αυτά με μεγάλη ακρίβεια και με την ευκολία της προεγγραφής αυτών των παραμέτρων σε περισσότερες από 100 συνταγές.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΣ:
-Γραμμή παραγωγής που αποτελείται από τρεις σταθμούς:
οΕκχυτής με τρεις σειρές από ακροφύσια για την έγχυση 27 κρουασάν ταυτόχρονα, και με τρεις βελόνες ανά ακροφύσιο ώστε το προϊόν να διανέμεται ομοιόμορφα.
οΣταθμός ζελατίνης που εμποτίζει τα κρουασάν με ζελατίνη.
οΜονάδα επικάλυψης με ταινία για να πέφτουν οι σταγόνες σοκολάτας πάνω στο προϊόν και να κολλούν στη στρώση ζελατίνης.
-Η ποσότητα έγχυσης και η ταχύτητα έγχυσης ρυθμίζονται στην οθόνη, επιτρέποντας μια πιο ακριβή ρύθμιση.
-Μεταξύ της ταινίας έγχυσης και της ταινίας ζελατίνης, η οποία αποτελείται από κορδόνια, υπάρχει μια ταινία μεταφοράς ώστε τα κρουασάν να πέφτουν σωστά στη θέση τους και χωρίς να γυρίζουν, και να στοιβάζονται για το ντους ζελατίνης.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
-Αυτοματοποιημένη παραγωγή για υψηλή παραγωγική ικανότητα.
-Τρεις διαδικασίες ολοκληρώνονται σε μειωμένο χώρο.
•Διανομέας για παρασκευές με υγρή, μαλακή ή ημιμαλακή ζύμη.
•Για μεσαίες και μεγάλες παραγωγές, 170-230 δίσκους/ώρα, περίπου.
•Πλήρως αυτόματος: προώθηση των δίσκων, τοποθέτηση για γέμισμα και έξοδος αυτών.
•Η όγκος δοσολογία του προϊόντος είναι ακριβής και εγγυάται την ίδια δόση σε όλα τα δοσομετρικά ακροφύσια.
•Διαφορετικά στοιχεία του δοσομέτρου μπορούν να ρυθμιστούν κατά παραγγελία: αριθμός ακροφυσίων, πλάτος δίσκου, θερμαινόμενη δεξαμενή, ταινία μεταφοράς κ.λπ., για να προσαρμοστούν στα χαρακτηριστικά του προϊόντος προς δοσολογία.
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ: μάφινς, κέικ, σοκολατένια κέικ, κέικ, μαρμελάδες, κοκτέιλ, πανκέικ, μαγιονέζα, κέικ μαρμάρου, γιαούρτι, κρέμες, μους, σάλτσες, ροφήματα, κρέμες, προϊόντα χωρίς στερεά σωματίδια.
Μάφινς γεμιστά με σοκολάτα και μαρμελάδα, καλυμμένα με σοκολάτα και γλασάρισμα - - Οι γεμίσεις εγχύονται ζεστές.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ :
-Μια γραμμή παραγωγής που αποτελείται από τέσσερις σταθμούς :
οΔύο αυτόματοι εγχυτήρες.
οΜηχανή αυτόματης δοσομέτρησης για την επικάλυψη με σοκολάτα.
οΜονάδα που επιτρέπει την εξάπλωση της γέμισης πάνω από την επικάλυψη.
Μια μόνο δεξαμενή διατηρεί τους εγχυτήρες και τη μηχανή δοσομέτρησης σε θερμοκρασία, έτσι ώστε το προϊόν να διατηρείται σε σταθερή θερμοκρασία στην οποία η δοσομέτρηση γίνεται ομαλά και χωρίς προβλήματα.
-Η γραμμή δεν υπερβαίνει τα 5 μέτρα μήκος και μπορεί να λειτουργηθεί από ένα μόνο άτομο στην αρχή του μεταφορέα.
-Ένα σύστημα διπλού μεταφορέα ταινίας μεταφέρει τους δίσκους με το τελικό προϊόν προς την αρχή της γραμμής.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
-Υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης σε περιορισμένο χώρο, 5 μέτρα.
-Διαχειρίζεται από έναν μόνο χειριστή.
-Ομοιομορφία του προϊόντος.
•Μονάδα αερολύματος με δυνατότητα modular που αποτελείται από έναν ή περισσότερους ψεκαστήρες, τους οποίους μπορούμε να ενσωματώσουμε σε διάφορα σημεία της γραμμής παραγωγής ανάλογα με τον σκοπό τους.
•Για παράδειγμα:
οΨεκασμός λαδιού πάνω στις άδειες δίσκους πριν από την δοσολογία για μεγαλύτερη ευκολία απομάκρυνσης.
οΨεκασμός ζελατίνης πάνω σε κρουασάν, μετά την έγχυση και πριν από την δοσολογία του topping.
οΨεκασμός αλκοόλ πάνω σε μάφινς πριν από την συσκευασία τους για καλύτερη συντήρηση.
οΨεκασμός σιροπιών ή αρωμάτων.
Βουτυράκια γεμιστά με σοκολάτα και μαρμελάδα με επικάλυψη σοκολάτας και topping - •Οι γεμίσεις εγχύονται ζεστές.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ:
•Γραμμή παραγωγής που αποτελείται από τέσσερις σταθμούς:
οΔύο αυτόματοι εγχυτές.
οΜία αυτόματη δοσομετρητής για την επικάλυψη σοκολάτας.
οΜονάδα για την απλώση του topping πάνω από την επικάλυψη.
•Μία μοναδική δεξαμενή διατηρεί ζεστούς τους εγχυτές και τον δοσομετρητή, έτσι ώστε το προϊόν να διατηρείται σε σταθερή θερμοκρασία στην οποία η δοσολογία είναι ρευστή και χωρίς προβλήματα.
•Η γραμμή δεν υπερβαίνει τα 5 μέτρα μήκος και μπορεί να λειτουργηθεί από ένα μόνο άτομο στην αρχή της ταινίας.
•Ένα σύστημα διπλής ταινίας μεταφοράς μεταφέρει τα ταψιά με το ήδη ολοκληρωμένο προϊόν μέχρι την αρχή της γραμμής.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
•Υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης σε περιορισμένο χώρο, 5 μέτρα.
•Διαχειρίζεται από έναν μόνο χειριστή.
•Ομοιομορφία στο προϊόν.
Μηχανή σχεδιασμένη για την παραγωγή ψωμιού με υψηλή υγρασία (70-90% νερό).
Λόγω της ειδικής διαδικασίας της: σκληρό αλεύρι, σημαντικός χρόνος ξεκούρασης, λιγότερη ζημιά κατά την κοπή κ.λπ., επιτρέπει την παραγωγή ψωμιού υψηλής ποιότητας και σε διάφορα σχήματα.
Η TXA-ROLL 800 Plus διαθέτει έναν "πολυκυλίνδριο" που λαμινάρει και επεκτείνει τη ζύμη, η οποία έχει ήδη εκφορτωθεί στη ζώνη και προσφέρει 40-50% επιπλέον μήκος στη ζύμη.
Περιλαμβάνει έναν προλαμινωτή κυλίνδρο.
Μετά την κοπή, τα κομμάτια χωρίζονται μέσω διαφορετικών μεταβλητών κενών και εκφορτώνονται αυτόματα, επιτυγχάνοντας τέλεια κατάθεση: Δίσκος ανά δίσκο.
Έλεγχος μέσω αυτόματου συστήματος, το οποίο επιτρέπει 16 διαφορετικά προγράμματα.
Η μηχανή ενημερώνει πότε η ζύμη είναι έτοιμη να ενωθεί με την επόμενη.
Διαστάσεις δίσκου ή σανίδας: 500-800 mm μέγιστο.
Τύποι ψωμιού: το κλασικό Ciabatta σε όλα τα σχήματα του: μπάστα, μπαγκέτα, ρουστίκ, ρουστίκ με μυτερά άκρα, μίνι κ.λπ.
- Διανέμει υγρά και ημι-υγρά ζυμαρικά.
- Αντικαθιστά με πλεονέκτημα την σακούλα ζαχαροπλαστικής: είναι πιο γρήγορος, πιο πρακτικός, πιο ακριβής, δεν καταστρέφει τη ζύμη, η μηχανή δεν στάζει και οι δίσκοι δεν λερώνονται.
- Η ακριβής όγκος δοσολογίας ρυθμίζεται εύκολα.
Μετατρέπει μια αργή διαδικασία σε μια ημι-αυτόματη διαδικασία.
- Τοποθετώντας απλά το πόδι σας στο ηλεκτρικό πεντάλ, γεμίζετε μια σειρά από μάφινς στον δίσκο.
- Η τροφοδοσία του δίσκου είναι χειροκίνητη.
- Μπορεί να καθαριστεί σε ένα λεπτό και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ: μάφινς, ζαχαροπλαστικές, σομπάος, κέικ, μπισκότα, κέικ, κρέπες, μαγιονέζα, μαρμπρέ κέικ, γιαούρτι, κρέμα αγγλική, μους, σάλτσες, milkshakes, κρέμες, προϊόντα χωρίς στερεά σωματίδια.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
-Η χαρακτηριστική του προϊόντος, ντόνατ με τρύπα στο κέντρο, απαιτεί δοσολογία που κατανέμεται στη φόρμα.
-Κάθε μύτη διαθέτει έναν προσαρμογέα σε σχήμα ντους, έτσι ώστε η δοσολογία να κατανέμεται στη φόρμα.
-Οι μύτες δοσολογίας είναι προσαρμοσμένες στις διαστάσεις της φόρμας.
-Έξι ντόνατ δοσολογούνται σε κάθε δίσκο.
-Ομαλή ταινία μεταφοράς στην οποία οι δίσκοι σιλικόνης τοποθετούνται χειροκίνητα. Οι οδηγοί τοποθετούν τους δίσκους στη σωστή θέση.
-Η ταινία πρέπει να παραμένει καθαρή κατά τη διάρκεια της παραγωγής, γι' αυτό περιλαμβάνεται μια ξύστρα στο άκρο της ταινίας για να καθαρίζει τα υπολείμματα ζύμης.
ΟΦΕΛΗ
-Ταχύτητα και αύξηση της παραγωγής, έως έξι φορές περισσότερο.
-Ομοιομορφία της δοσολογίας.
-Αφαιρούμενη κεφαλή για πλήρη καθαρισμό και απολύμανση. Αποφεύγουμε επίσης την αποχρωμάτιση των δίσκων και τον μετέπειτα καθαρισμό τους.
-Ο χειριστής τοποθετεί τους δίσκους στην αρχή του μεταφορέα και τους παραλαμβάνει γεμάτους στο τέλος.
Νόστιμο γλυκό, μείγμα σφολιάτας με μια πινελιά γλυκιάς ζύμης, καλυμμένο με καμένο ζάχαρη στην επιφάνεια. Είναι μια πολύ εκλεπτυσμένη και υψηλής ποιότητας γλυκιά λιχουδιά.
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ :
Κέικ για τσάι, ζενοβίτσες, μαρέγκες, κέικ με δαμάσκηνα, σπιτικά γλυκά, περουνίλλες, μαντεκάδος, πολβορόνες, αλφαχόρες, μπισκότα με κρέμα, κουκίδες, μαδελίνες, ζενοβίτσες, μακαρόν, κέικ σε κούπες, μπισκότα με πάστα αμυγδάλου, γλώσσες γάτας, κ.λπ.
-Μια ομοιόμορφη και γρήγορη παραγωγή, αποφεύγοντας την κακοποίηση της ζύμης ή την αλλοίωση των φυσικών της χαρακτηριστικών.
-Για μεσαίες και μεγάλες παραγωγές, ανάλογα με το προϊόν και το μοντέλο. 50-200 Kg/h.
-Εύκολη και γρήγορη αλλαγή των διαφόρων αξεσουάρ για εργασία σε πολλαπλά προϊόντα.
-Έξυπνη διαχείριση της παραγωγής μέσω ενός πίνακα IHM, προγραμματισμός συνταγών.
ΚΟΠΗ ΦΙΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΛΥΡΩΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ : Για σφιχτές ή σκληρές ζύμες.
ΣΤΟΜΙΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ : Για ημι-σφιχτές ζύμες.
ΚΕΦΑΛΗ ΑΝΤΛΙΑΣ : Για ημι-σφιχτές ή ρευστές ζύμες.
Ο πεντανόστιμος πεντανοστιμιάς είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά γλυκά της Ανδαλουσίας, που αναφέρθηκε ήδη από τον Σεραφείν Εστεμπάνεθ Καλντερόν το 1845 στην συλλογή του "Σκηνές της Ανδαλουσίας". Παρασκευάζεται χειροποίητα και τηρώντας την παλιά συνταγή αυτού του εξαιρετικού γλυκού, φτιαγμένο με εκλεκτά υλικά, χωρίς πρόσθετα συντηρητικά ή χρωστικές και με τα πρότυπα ποιότητας που απαιτεί ένα γλυκό όπως ο πεντανοστιμιάς.
Ένας καλός πεντανοστιμιάς, μεταξύ άλλων, πρέπει να είναι φυλλωτός και να σπάει ή να θρυμματίζεται κατά την γεύση του. Απολαύστε μια μικρή ευχάριστη αίσθηση με τους πεντανοστιμιάδες μας και απολαύστε τους με τους συγγενείς και τους φίλους σας.
Δοσολογία μαλακών ή ημι-μαλακών ζυμών, αυτόματα, γρήγορα και εύκολα - Ο ΜΕΙΓΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΕΣ όπως κομμάτια σοκολάτας, αποξηραμένα φρούτα, γλυκά φρούτα κ.λπ.
-Για μεσαίες και μεγάλες παραγωγές ανάλογα με το βαθμό αυτοματοποίησης του αρτοποιείου.
-Η όγκος δοσολογία του προϊόντος είναι ακριβής και εγγυάται την ίδια δόση σε όλα τα ακροφύσια.
-Ο έλεγχος της δοσολογίας διαχειρίζεται από ένα σύστημα σερβοκινητήρα.
-Χάρη στην οθόνη αφής, ο χρήστης μπορεί να ελέγξει την ποσότητα των δόσεων καθώς και τις ταχύτητες φόρτωσης και εκφόρτωσης του προϊόντος.
-Διάφορα στοιχεία της μηχανής δοσολογίας μπορούν να ρυθμιστούν κατά παραγγελία: αριθμός ακροφυσίων, πλάτος του δίσκου, θερμαινόμενη δεξαμενή, ταινία μεταφοράς, για να προσαρμοστούν στα χαρακτηριστικά του προϊόντος που θα δοσολογηθεί.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ muffins, κέικ, μπισκότα, παντεσπάνια, ponquets, brownies, plum-cake, sobaos, pancake, marble cake, κρέμες, γιαούρτια, τάρτες, σάλτσες, σούπα, φλαν, brandade, mousse, ζύμη για κροκέτες... ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΑΣ.
•Μηχανή δοσολογίας για την παρασκευή μάφιν, μάφιν και άλλων τροφίμων με δίχρωμη ζύμη.
•Μηχανή σχεδιασμένη για τη δοσολογία δύο διαφορετικών ζυμών στην ίδια κάψουλα ή καλούπι.
•Η δεξαμενή είναι χωρισμένη σε δύο μέρη για να τοποθετηθεί κάθε μείγμα σε ένα από αυτά.
•Η έξοδος δοσολογίας διαθέτει εκτός κέντρου μπεκ για να μπορεί να ρυθμιστεί το σημείο κατάθεσης της μάζας.
•Οι παράμετροι δοσολογίας για κάθε προϊόν μπορούν να αλλάξουν ανεξάρτητα μέσω της οθόνης αφής.
•Περίπου παραγωγή 170-230 δίσκων/ώρα περίπου.
2 μονάδες για αρτοποιία και ζαχαροπλαστική, τροφή και γλυκά. 1000x450x2000 με κεκλιμένα ράφια και συγκρατητήρα και ράφια ρυθμιζόμενα σε ύψος. + 1 πάγκος 1500x500x900mm με πίσω συρτάρι και μεσαίο ράφι + βιτρίνα για γλυκά 600x450x400 με 1 μεσαίο ράφι + ψυγείο βιτρίνα με αποθήκη + ταμειακή μηχανή με απόδειξη.
•Δοσομετρεί υγρά και ημι-υγρά μίγματα.
•Αντικαθιστά με μεγάλη υπεροχή την σακούλα ζαχαροπλαστικής: είναι πιο γρήγορη, πιο άνετη, πιο ακριβής, δεν καταπονεί τη ζύμη, η μηχανή δεν στάζει και οι δίσκοι δεν λερώνονται.
•Ακριβής ρυθμιζόμενη όγκος δοσομέτρησης.
•Μετατρέπει μια αργή διαδικασία σε ημιαυτόματη διαδικασία.
•Με το απλό πάτημα του ποδιού στο ηλεκτρικό πεντάλ, γεμίζουμε μια σειρά από μάφινς στον δίσκο.
•Η προώθηση του δίσκου είναι χειροκίνητη.
•Καθαρίζεται σε ένα λεπτό και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο.
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ: μάφινς, κέικ, σοκολατάκια, κέικ, μπισκότα, κέικ, μαγιονέζα, κέικ μαρμπρέ, γιαούρτι, κρέμες, μους, σάλτσες, ροφήματα, κρέμες, προϊόντα χωρίς στερεά σωματίδια.
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ:
Πίτες τσαγιού, μπισκότα, μαρέγκες, πλούν-κέικ, σπιτικά μπισκότα, περουνίλλες, μαντεκάδος, πολβορόνες, αλφαχόρες, μπισκότα κρέμας, κουκίδες, μαγδαληνές, φύλλο κέικ, μακαρόν, κέικ σε κούπες, μπισκότα με αμυγδαλωτή ζύμη, γλώσσες γάτας, κ.λπ.
•Ομοιόμορφη και γρήγορη παραγωγή, αποφεύγοντας την καταπόνηση της ζύμης ή οποιαδήποτε αλλοίωση των φυσικών χαρακτηριστικών της.
•Για μεσαίες και μεγάλες παραγωγές, ανάλογα με το προϊόν και το μοντέλο. 50-200 Kg/h.
•Εύκολη και γρήγορη αλλαγή των διαφόρων αξεσουάρ για εργασία με πολλαπλά προϊόντα.
•Έξυπνη διαχείριση της παραγωγής μέσω πίνακα HMI, προγραμματισμός συνταγών.
ΚΟΠΗ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΚΑΙ ΜΟΛΔΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΩΝ: Για πυκνές ή σκληρές ζύμες.
ΑΚΡΑ ΜΕ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ: Για ημι-πυκνές ζύμες.
ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΑΝΤΛΙΑ: Για ημι-πυκνές ή ρευστές ζύμες.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ:
•Γραμμή παραγωγής που αποτελείται από έξι σταθμούς:
οΦορτωτής δίσκων.
οΔιανομέας δοχείων.
οΔοσομετρητής καραμέλας.
οΤούνελ ψύξης.
οΔοσομετρητής κρέμας.
οΜονάδα θερμοσφράγισης.
•Στην αρχή της γραμμής τοποθετούμε χειροκίνητα τους δίσκους στον φορτωτή.
•Στον επόμενο σταθμό, ο διανομέας τοποθετεί αυτόματα τα δοχεία της κρέμας στις διάφορες θέσεις του δίσκου.
•Η επόμενη μονάδα είναι ένας δοσομετρητής με τον οποίο δοσομετρούμε την καραμέλα σε θερμοκρασία 170°C.
•Οι δίσκοι περνούν από ένα τούνελ εξοπλισμένο με διάφορους ανεμιστήρες για να ψυχθεί η καραμέλα.
•Στη συνέχεια, δοσομετρούμε την κρέμα.
•Τέλος, η μονάδα θερμοσφράγισης των δοχείων.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Αυτοματοποιημένη παραγωγή για παρασκευές μεγάλης κλίμακας.
•Ολοκληρώνονται έξι παρασκευές σε περιορισμένο χώρο.
•Ασφάλεια στη διαδικασία εργασίας.
Σχεδιασμένο για την παραγωγή ψωμιού με υψηλή υγρασία (70-90% νερό).
Λόγω της ειδικής του διαδικασίας: σκληρό αλεύρι, σημαντικός χρόνος ανάπαυσης, λιγότερη ζημιά κατά την κοπή, κ.λπ., επιτρέπει την παραγωγή ψωμιού υψηλής ποιότητας και σε διάφορα σχήματα.
Η TXA-MAN-ROLL διαθέτει έναν "πολυκυλίνδριο", για να λαμινάρει και να απλώνει το κομμάτι ζύμης, προσφέροντας στη ζύμη επιπλέον 40-50% αντοχής. Η συλλογή του προϊόντος που έχει ήδη κοπεί και μορφοποιηθεί είναι χειροκίνητη.
Τύποι ψωμιού: το κλασικό "τσιμπάτα" σε όλα τα σχήματα του: μπατόν, μπαγκέτα, ρουστίκ με μυτερά άκρα, μίνι, κ.λπ.
Μηχανή δοσομέτρησης προσαρμοσμένη για την παρασκευή κρέμας και ρυζόγαλου. - ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΣ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΣΗ
•Ρυζόγαλο ζεστό στους 70-80 ºC (υγρό με στερεά).
•Κρέμα στους 70-80 ºC.
•Κανένα από τα δύο προϊόντα δεν πρέπει να στάζει μετά τη δοσομέτρηση για να μην λερώσει την άκρη της συσκευασίας.
•Μέσα διαφορετικών διαμέτρων τοποθετημένα σε δίσκο.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ
•Δοσομέτρης με μεταφορέα για δίσκους με 4 εξόδους.
•Επιλογή ακύρωσης κάθε μιας από τις εξόδους κατά βούληση.
•Δυνατότητα τροποποίησης της απόστασης μεταξύ των κέντρων για προσαρμογή στη φόρμα.
•Μπούκαλας με σύστημα κατά του σταξίματος.
•Ο χειριστής τοποθετεί τον δίσκο με τις φόρμες στην αρχή του μεταφορέα και τον παραλαμβάνει γεμάτο στο τέλος.
•Μεγαλύτερη ταχύτητα και ομοιομορφία στην παραγωγή.
•Εύκολη αλλαγή προϊόντος.
•Αφαιρούμενη κεφαλή που επιτρέπει πλήρη καθαρισμό και απολύμανση.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
•Βελτιώσεις στη δοσομέτρηση και βελτιστοποίηση της παραγωγής.
•Μεγαλύτερη ταχύτητα και ομοιομορφία στο προϊόν.
•Εύκολη αλλαγή προϊόντος.
•Μεγαλύτερη εργονομία για τον χειριστή.
•Μηχανή προσαρμοσμένη για να συνδεθεί με τον ιμάντα μεταφοράς μιας ήδη λειτουργούσας γραμμής.
•Η κεφαλή δοσολογίας κρέμεται σε προεξοχή, και δεδομένης της απουσίας δικού της μεταφορέα, η δομή του πλαισίου μειώνεται.
•Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να μετακινήσουμε τη μηχανή, η οποία διαθέτει τροχούς, απευθείας στη γραμμή παραγωγής, ώστε η κεφαλή δοσολογίας να βρίσκεται πάνω στον ιμάντα μεταφοράς.
•Αυτό συνεπάγεται όφελος όχι μόνο σε όρους λειτουργικότητας και καθαριότητας, αλλά και αρθρωτότητας, δεδομένου ότι η μηχανή μπορεί να προστεθεί ή να αφαιρεθεί από τη γραμμή παραγωγής όποτε είναι απαραίτητο και δεν χρειάζεται να παραμείνει σταθερή.
Μηχανή αυτόματης διανομής καψουλών και καλουπιών για μετέπειτα κατάθεση προϊόντος -
• Παρέχουν ακριβή τοποθέτηση και κεντράρισμα του καλουπιού για τις διαδικασίες δοσομέτρησης.
• Εύκολη φόρτωση του τροφοδότη χωρίς διακοπή της παραγωγής.
• Μια και μόνο μηχανή καψουλών μπορεί να εξυπηρετήσει διάφορους τύπους χαρτιών/καλουπιών με εύκολη και γρήγορη αλλαγή του τροφοδότη.
• Εάν ο πελάτης διαθέτει ή εγκαθιστά μια γραμμή αυτόματης δοσομέτρησης, μπορούμε να σχεδιάσουμε τη μηχανή γύρω από το σύστημα μεταφοράς έτοιμη για σύνδεση.
• Για όταν επιθυμείτε να απαλλαγείτε από τη μεταφορά των δίσκων και την τοποθέτηση του χαρτιού.
• Ο ενσωματωμένος υπολογιστής της μηχανής αναλαμβάνει την παρακολούθηση όλων των κινήσεων και λειτουργιών όπως:
o Προώθηση κονσερβών.
o Ανίχνευση δίσκου κατά την τοποθέτηση του χαρτιού.
o Ανεξάρτητη λειτουργία έλξης.
o Ρύθμιση παραμέτρων:
– Τύπος αναρρόφησης.
– Τύπος κατάθεσης χαρτιού.
– Κεντράρισμα των δίσκων.
– Ρύθμιση ταχύτητας.
• Για να επιτευχθεί υψηλότερος βαθμός αυτοματοποίησης μπορεί να προστεθεί ένα μονάδα τροφοδότη δίσκων.
Αυτόματη γραμμή, σχεδιασμένη για την παραγωγή μπαγκέτας, τυπικού ψωμιού, 1/2 μπαγκέτας, μικρού ψωμιού, ρουστίκ ψωμιού με μυτερά άκρα, κ.λπ.
Αυτόματη τοποθέτηση σε ταψί, κυματοειδές ταψί, επίπεδο ταψί ή σανίδα.
Η ειδική διαδικασία της και η καλή επεξεργασία της ζύμης, επιτρέπουν την παραγωγή ψωμιού υψηλής ποιότητας.
Διαθέτει σύστημα κοπής σε: 2, 3, 4, 5 ή 6 κομμάτια. Ακριβές και υψηλής ποιότητας ψωμί μετά το ψήσιμο.
Τα ήδη κομμένα κομμάτια διαχωρίζονται από μερικές ρυθμιζόμενες κινητές ταινίες.
Πλάτος της περιοχής φόρτωσης: 1150 mm μέγιστο.
Μέγιστη παραγωγή: 2000 κομμάτια ανά ώρα. Κομμένα κομμάτια: 3500 έως 9000 κομμάτια ανά ώρα.
Η μηχανή TX έχει σχεδιαστεί για να φορτώνει αυτόματα ένα προς ένα σε δίσκους ή πλάκες.
Έχει μια μικρή ανάπαυση, μετά την πρώτη φόρμα, που επιτρέπει καλύτερη διάταση του προϊόντος, χωρίς να βλάπτει το κομμάτι.
Κατάλληλη για υγρή ζύμη (65-75%), ψωμί τύπου “Γαλικέζου”, για ψωμί τυπικού τύπου “πιστόλα”, τυπικό ψωμί και καντεάλ (εκλεπτυσμένο).
LA MEZCLA PUEDE LLEVAR PARTÍCULAS SÓLIDAS INCORPORADAS como pepitas de chocolate, frutos secos, fruta confitada, etc.
•Para medianas y grandes producciones según el grado de automatización del obrador.
•La dosificación volumétrica del producto es exacta y garantiza la misma dosis en todas las boquillas.
•El control de la dosificación se gestiona a través de un sistema de motor servo.
•A través de la pantalla táctil el usuario puede controlar la cantidad de dosis así como las velocidades tanto de carga como de descarga de producto.
•Se pueden configurar a medida diferentes elementos de la dosificadora: número de boquillas, ancho de bandeja, depósito calefactado, cinta transportadora, para adaptarse a las características del producto a dosificar.
PARA HACER magdalenas, muffins, tortas, mantecadas, bizcochos, ponquesitos, queques, brownies, plum-cake, sobaos, panqué, bizcocho mármol, cremas, yogur, tartas, salsas, sopa, flanes, brandadas, mousse, pasta de croquetas...SU PRODUCTO.
Μηχανή σχεδιασμένη για την παραγωγή ψωμιού με υψηλή υγρασία (70-90% νερό).
Λόγω της ειδικής διαδικασίας της: σκληρό αλεύρι, σημαντικός χρόνος ανάπαυσης, λιγότερη ζημιά κατά την κοπή, κ.λπ., επιτρέπει την παραγωγή ψωμιού υψηλής ποιότητας και σε διάφορα σχήματα.
Η TXA-AUT-ROLL διαθέτει έναν "πολυκυλίνδριο" που λαμινάρει και επεκτείνει τη ζύμη, η οποία έχει ήδη εκφορτωθεί στη ζώνη και προσφέρει 40-60% επιπλέον μήκος στη ζύμη.
Η διαδικασία μακροχρόνιας κοπής, η διαχωρισμός των κομματιών μέσω ζωνών, η κοπή με γκιλοτίνα..., (διατομή εγκάρσια) και η φόρτωση του προϊόντος σε πλάκα ή δίσκο ( επίπεδο ή κυματοειδές), πραγματοποιείται αυτόματα.
Τύποι ψωμιού: το κλασικό Ciabatta σε όλα τα σχήματα του: μπάστο, μπαγκέτα, ρουστίκ, ρουστίκ με μυτερά άκρα, μίνι, κ.λπ.
•ΜΗΧΑΝΗ ΕΓΧΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ με κρέμα, σοκολάτα, μαρμελάδα, γλυκό γάλα, κ.λπ. μέσα στις μαφίνες, κρουασάν και άλλα προϊόντα αρτοποιίας στην ίδια δίσκο ψησίματος, αποφεύγοντας την περιττή χειροκίνητη επεξεργασία του προϊόντος.
•Για μεσαίες και μεγάλες παραγωγές ανάλογα με τον βαθμό αυτοματοποίησης του εργαστηρίου. 170-230 δίσκοι/ώρα, περίπου.
•Εντελώς αυτόματη: προώθηση των δίσκων, τοποθέτηση για τη γέμιση και έξοδο αυτών.
•Η όγκος δόση του προϊόντος είναι ακριβής και εγγυάται την ίδια δόση σε όλες τις βελόνες έγχυσης.
•Ο έλεγχος της δόσης επιτρέπει μια πολύ ακριβή ρύθμιση του βάρους και την ευκολία εργασίας με μια ευρεία ποικιλία γεμίσεων.
•Διάφορα στοιχεία ρύθμισης της μηχανής μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη: αριθμός ακροφυσίων έγχυσης και απόσταση μεταξύ τους, ειδικές βελόνες έγχυσης, πλάτος ειδικών δίσκων, κ.λπ.
Σταθμός εργασίας για πολυπροϊόν: μάφιν, μακαρόν, φινάντσε - ΠΡΟΪΟΝ:
• Ποικιλία και πολυπλοκότητα των προϊόντων:
– Ζωντανό στοιχείο: Μεταβλητός όγκος και μορφή.
– Ευαίσθητο και εύθραυστο: Εύκολο να καταστραφεί κατά τη χειρισμό. Βουτηγμένα σε ζελέ, σοκολάτα κ.λπ.
– Ασταθές: Λίγο βάρος, αποσυντονίζεται εύκολα.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ:
• Ευέλικτη γραμμή παραγωγής που μπορεί να λειτουργήσει με διαφορετικούς τύπους δίσκων και χαρτιών.
• Ένας ρομποτικός βραχίονας τεχνολογίας Omron μας επιτρέπει να αυξήσουμε την ευελιξία και την αποδοτικότητα του συνόλου, καθώς ο ίδιος ρομπότ μπορεί να εργάζεται με διαφορετικά μεγέθη δίσκων.
• Μια διανομέας για κάψουλες μάφιν και φινάντσε που τοποθετεί τις κάψουλες πάνω στον δίσκο.
• Μια δοσομετρητής μάφιν με επτά ακροφύσια, με ρύθμιση δοσολογίας όγκου.
• Δύο εναλλάξιμοι δοσομετρητές σπόρων.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
• Ομοιομορφία στο προϊόν.
• Η αυτοματοποίηση του συνόλου μας επιτρέπει να επιτύχουμε παραγωγή περίπου 8.400 μακαρόν/ώρα ή περισσότερες από 8.000 μονάδες/ώρα σε μάφιν, μαγδαληνές ή φινάντσε.